Yritys

historie_03.jpg

Mera Tiernahrung GmbH on Saksalainen perheyritys ja valmistanut koiranruokaa menestyksekkäästi jo yli 60 vuoden kokemuksella. Kaikki MeraDog tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla oman jatkuvan tuotekehityksen tuloksena. Sopimukset luotettavien raaka-ainetoimittajien kanssa takaavat myös että koiranruokasi valmistetaan parhaista raaka-aineista ja koirasi ruoka on tuttua ja turvallista laatua joka tuote-erässä.

mera_neu_werksansicht_fruehjahr_2010.jpg

 

Petpost Oy 

toimii MeraDogin maahantuojana ja on suomalainen v. 1991 aloittanut 10 henkeä työllistävä perheyritys.

Yritys on kaupparekisteröity vuodesta 1991 , eli toisin kuin esim. ulkolaisissa verkkokaupoissa asioidessasi - jokaisesta meiltä ostamastasi ruokapussista tilitämme asianmukaiset verot ja maksut Suomeen josta ne ohjautuvat suomalaisten verovarojen kautta suomalaisen yhteiskunnan  pyörittämiseen ja suomalaisten hyvinvointiin.

Varastomme sijaitsee Tuusulan Kellokoskella ja myymälämme Järvenpäässä. Lisäksi toimitamme tuotteita valtakunnallisesti sekä jälleenmyyntipisteiden välityksellä että verkkokauppamme kautta.Tavoitat meidät toimipisteistämme päivittäin mikäli sinulla tulee kysyttävää tilauksestasi, tuotteista tms.sertifikaatti-web.jpgjasenbanneri2012_150x75px.jpgpetpost_small.jpgaa-logo-2014-fi.jpg